Omejitev odgovornosti

OMEJITEV ODGOVORNOSTI SPLETNE STRANI

Informacije posredovane s strani Zmajev Svet, Gregor Skok s.p. (»mi«, »nas« ali »naši«) na https://dragon-cannabis.com/ (»spletna stran«) so namenjene samo splošnemu informiranju. Vse informacije na spletni strani so napisane v dobri veri. Ne moremo pa predstavljati, garantirati, izražati, namigovati na natančnost, celovitost, zanesljivost, dostopnost ali popolnost informacij na spletni strani. V NOBENIH OKOLIŠČINAH NE BOMO IMELI ODGOVORNOSTI DO VAS, ZA KAKRŠNOKOLI IZGUBO ALI POŠKODBO, KI JE POSLEDICA UPORABE SPLETNE STRANI. PRAV TAKO NE PREVZEMAMO ODGOVORNOSTI ZA ZANAŠANJE NA KATEREKOLI INFORMACIJE, KI SO PRIDOBLJENE NA SPLETNI STRANI. VAŠA UPORABA SPLETNE STRANI IN ZANAŠANJE NA PODATKE SPLETNE STRANI JE POPOLNOMA NA LASTNO ODGOVORNOST.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI ZA ZUNANJE POVEZAVE

Spletna stran lahko vsebuje (ali vas lahko poveže) povezave na druge spletne strani, vsebino, ki pripada ali izvira od tretjih subjektov ali povezave na spletne strani in vsebino v oglasih ali drugih vrstah oglaševanja. Takšne zunanje povezave niso raziskane, nadzorovane ali preverjene za točnost, ustreznost, pravilnost, zanesljivost, dostopnost ali popolnost z naše strani. NE GARANTIRAMO, PODPIRAMO, ZAGOTAVLJAMO NITI NE PREDVIDEVAMO ODGOVORNOSTI ZA TOČNOST ALI ZANESLJIVOST PODATKOV, KI JIH PONUJAJO TRETJE STRANI, DO KATERIH SE DOSTOPA PREKO SPLETNE STRANI ALI PA KATERAKOLI STRAN ALI VSEBINA, DO KATERE SE DOSTOPA PREKO OGLASA ALI DRUGEGA NAČINA OGLAŠEVANJA. NE PREVZEMAMO ODGOVORNOSTI NITI NE BOMO POVEZANI Z NADZOROM NAD KAKRŠNIMIKOLI TRANSAKCIJAMI MED VAMI IN PONUDNIKI STORITEV IN IZDELKOV TRETJIH STRANI.

OMEJITEV ZDRAVSTVENIH ODGOVORNOSTI

Spletna stran ne sme vsebovati in ne vsebuje zdravstvenih nasvetov. Zdravstvene informacije so navedene le za splošno informiranje in izobraževalne namene ter niso nadomestilo strokovnim nasvetom. Tako vzpodbujamo, da se preden izvedete kakršnakoli dejanja na podlagi takšnih informacij, posvetujete s strokovnjakom na področju. Ne ponujamo nasvetov na področju zdravja. UPORABA ALI ZANAŠANJA NA INFORMACIJE S SPLETNE STRANI JE POPOLNOMA NA LASTNO ODGOVORNOST.

OMEJITVE PRAVNIH ODGOVORNOSTI

Spletna stran ne mora vsebovati in ne vsebuje pravnih nasvetov. Pravne informacije so navedene za namen splošnega informiranja in izobraževanja in niso nadomestilo strokovnega nasveta. Tako vzpodbujamo, da se preden izvedete kakršnakoli dejanja na podlagi takšnih informacij, posvetujete s strokovnjakom na področju. Ne ponujamo nobenih pravnih nasvetov. UPORABA ALI ZANAŠANJA NA INFORMACIJE S SPLETNE STRANI JE POPOLNOMA NA LASTNO ODGOVORNOST.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI MNENJ UPORABNIKOV

Spletna stran lahko vsebuje mnenja podana s strani uporabnikov izdelkov in/ali storitev. Ta mnenja so odraz realnih izkušenj in mnenj uporabnikov. Izkušnje uporabnikov pa so vezane na specifično osebo, ki je mnenje podala in ni vedno odraz vseh uporabnikov naših izdelkov in/ali storitev. Ne trdimo in ne smete predvidevati, da bodo vsi uporabniki imeli enako izkušnjo. INDIVIDUALNI REZULTATI UPORABE SE LAHKO RAZLIKUJEJO.

Mnenja uporabnikov na spletni strani so podana v različnih oblikah, kot so tekst, zvok ali video, ter so z naše strani pregledana preden so oddana. Na strani so prikazana na način, kot jih je podal uporabnik z razliko, da so popravljene pravopisne napake. Nekatera podana mnenja so lahko skrajšana, zaradi relevantnosti vsebine.

Pogledi in mnenja v podanih mnenjih, so odraz posameznega uporabnika in ne odražajo naših pogledov in mnenj. Nismo povezani z uporabniki, ki svoja mnenja podajo ter uporabniki niso plačani ali kako drugače nagrajeni za podajanje svojih mnenj.

Mnenja uporabnikov na spletni strani niso namenjena in ne smejo biti videna kot trditve, da so naši izdelki ali/in storitve uporabljeni za diagnozo, zdravljenje, vplivanje, preprečevanje bolezni ali za katerokoli bolezen in bolezensko stanje. Nobeno mnenje uporabnikov ni bilo klinično dokazano ali ocenjeno.