Nahrbtnik iz konoplje

139.00

  • Odporen na vremenske razmere (brez PFC)
  • Narejen iz izjemno vzdržljivih konopljinih vlaken
  • Eleganten, prilagodljiv in trendovski
  • Prostornina 18 l z možnostjo razširitve na 30 l
  • USB priključek (kabel ali baterija nista vključena)
  • Izjemno lahek (le 1,05 kg)

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

DragonWear vodoodporen nahrbtnik iz konoplje

 

Pripravite se na vsakršno situacijo z vrhunskim, vsestranskim, vodoodpornim nahrbtnikom iz konoplje DragonWear. Zaradi svoje elegance in prilagodljivosti je popolna izbira tako za udobje med tednom, kot tudi za pustolovščine ob koncu tedna. Zagotavlja vam, da ste pripravljeni na vsako priložnost, ki vam jo življenje ponudi. Nahrbtnik iz konoplje je lahko vedno z vami.

Neprekosljiva vzdržljivost in zaščita

Konoplja slovi po svoji izjemni vzdržljivosti, zato bo vaš nahrbtnik DragonWear zaupanja vreden spremljevalec za vse življenjske dogodivščine. Od zahtevnih terenov do nepredvidljivega vremena ali raziskovanja mest, ohranja vaše stvari varne in suhe. Njegova vodoodporna zasnova zagotavlja, da bodo vaše dragocenosti zaščitene pred dežjem in škropljenjem, tako da se boste lahko brez skrbi popolnoma potopili v bistvo svojega potovanja.

Vsestranska velikost – raztegljiv do 30 l in primeren za letala

Izkusite popolno ravnovesje med funkcionalnostjo in vsestranskostjo, ki jo nudi nahrbtnik iz konoplje DragonWear. Kot prostoren 18-litrski nahrbtnik za vsakodnevno uporabo varno shrani vaš 15-palčni prenosni računalnik. Ob koncu tedna ga razširite na 30-litrski pustolovski konopljin nahrbtnik, v katerega boste spravili vso opremo in nujne potrebščine.

Uživajte v udobju potovanja, saj naš natančno odmerjeni nahrbtnik izpolnjuje zahteve za osebno ročno prtljago pri vseh večjih letalskih družbah. Brez težav ga pospravite pod sedež letala in si tako zagotovite preprost dostop do svojih stvari med letom.

 

Velik in širok prostor za pakiranje

Spoznajte svet udobja s skrbno zasnovanim nahrbtnikom DragonWear. Njegova vsestranska in prostorna notranjost brez težav shrani športno opremo, vsakodnevne delovne potrebščine in celo večdnevne potovalne potrebščine. Izkusite izjemno preprosto uporabo in izkoristite neomejene možnosti.

Žep proti kraji – vaša varnost je prioriteta

Privoščite si potovanja brez skrbi z domiselnim žepom proti kraji. Poslovite se od neželenega izpostavljanja in poskrbite za varnost svojih stvari, saj lahko do tega posebej zasnovanega žepa dostopate le s hrbtne strani, kar zagotavlja, da imate nadzor nad njim le vi. Na potovanje z javnim prevozom ali sprehod po mestu se lahko odpravite sproščeno.

Vtič USB – ostanite povezani

S priročno stransko odprtino za USB lahko pozabite na to, da vas na poti preseneti prazna baterija vaše mobilne naprave. V notranjosti nemoteno priključite svojo prenosno baterijo, na zunanji strani pa bo vaša naprava zlahka dostopna. Ostanite aktivni, povezani in imejte nadzor nad svojim digitalnim svetom (baterija ni vključena).

Vzdržljiv in trajnosten

Izdelan iz vrhunske konoplje, naš vodoodporen nahrbtnik DragonWear združuje kombinacijo vzdržljivosti in trajnosti. Zasnovan je za vsakodnevno in dolgotrajno uporabo. Poslovite se od šibkih nahrbtnikov, ki se hitro obrabijo; naš vodoodporen konopljin nahrbtnik je vaš zanesljiv sopotnik za vrsto let.

konopljina očala pogoji

Navodila za nego

Čeprav je to možno, ne priporočamo strojnega pranja nahrbtnika, saj lahko poškoduje naravni premaz za vodoodpornost ter posledično zniža sposobnost materiala za zadrževanje vode in prahu. Namesto tega svetujemo ročno brisanje z vlažno krpo in po potrebi z milom.

 

 

Barva / Color

Bež & zelena / Beige & green, Modra & črna / Blue & black, Črna / Black