Konopljin čaj z limonsko travo – DRAGON HERB

5.00

  • Konopljin čaj iz vršičkov konoplje Cannabis Sativa L.
  • Ekološka posušena limonska trava
  • Posušen na svežem zraku
  • Neto količina 30g

 

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Iščete okusen in zdrav način uživanja konoplje? Poiščite vrhunski konopljin čaj z limonsko travo DRAGON HERB! Izdelan iz ročno nabranih cvetov rastline Cannabis Sativa L., na vrhuncu zrelosti, za zagotavljanje najvišje možne vsebnosti kanabinoidov, flavonoidov, mineralov in vitaminov. Čaju je za ustvarjanje sveže citrusne note dodana limonska trava. Ker verjamemo v pomen čistosti in trajnosti, naš čaj ne vsebuje pesticidov in gnojil.

Ne glede na to, ali se želite sprostiti po dolgem dnevu ali iščete naravni način za lajšanje tesnobe ali bolečin, je konopljin čaj DRAGON HERB popolna izbira. Vsaka skodelica je aromatičen in poživljajoč način, kako izkusiti številne prednosti konoplje.

Zakaj bi čakali? Izkusite najboljše kar vam lahko ponudi konopljin čaj DRAGON HERB še danes. Naši izdelki so zasnovani tako, da krepijo vaše zdravje in dobro počutje, naša zavezanost k trajnosti pa zagotavlja, da se lahko dobro počutite ob vsakem požirku. Naročite zdaj in sami odkrijte številne prednosti konoplje! 

SESTAVINE

Posušeni cvetovi bio konoplje Cannabis Sativa posušeni na svežem zraku, ekološka posušena limonska trava.

PRIPRAVA

Priprava skodelice čaja: 1 žličko čaja prelijte z vročo vodo in pustite namakati od 3 do 7 minut. Za boljši izkoristek vsebnosti konoplje dodajte čaju kanček maščobe (olja, masla, mleka, kokosove masti ali podobno). Čaj je odličen za uživanje topel ali hladen.

SHRANJEVANJE

Konopljin čaj z limonsko travo hranite v hladnem in temnem prostoru.

 

ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE. ZA BOLJŠO PRIHODNOST