dragon touch

DRAGON TOUCH – eliksir narave

Še posebej v zimskem času je naše telo zelo občutljivo in naša koža izpostavljena dejavnikom kot so suh zrak, mraz ter pomanjkanje sončne svetlobe. Ima pa naše telo tudi skrivno orožje, ki se imenuje ENDOKANABINOIDNI SISTEM.

Če zanj še niste slišali, je to sistem vseh sistemov. Čas je, da se o njem podrobneje poučite, saj je morda prav to vaš ključ za rešitev mnogih težav. Ta sistem nadzira skoraj vse naše telesne procese in drži naše telo v homeostazi oziroma ravnovesju. Več o njem si lahko preberete tukaj.

Zato smo na podlagi znanstvenih dognanj ustvarili kremo polnega spektra, ki vsebuje kanabinoide, terpene in flavonoide. Skupaj ustvarijo sinergični učinek in pomagajo endokanabinoidnem sistemu ohranjati ravnovesje. Tako lahko krema pomaga pri vlaženju kože, regeneraciji, različnih težavah in poškodbah kože. Je 100% naravna brez primesi, alergenov in potencialno škodljivih snovi.

Z izbiro spodnjega gumba si preberite več o kremi ter njeno sestavo.

dragon touch

Na optimalno delovanje endokanabinoidnega sistema pa lahko vplivamo tudi sami z uživanjem fitokanabinoidov, ki jih lahko najdemo v eni od najstarejših in najbolj široko uporabljeni rastlini v zgodovini. Uporabljena je bila že tisočletja in začne se s črko K. Zdaj verjetno že veste za katero rastlino gre. Vseeno pa si lahko na naši spletni strani preberete še več o njeni sestavi ter delovanju.